Колеги помагайте отново,имам нужда от нов компресор и Пресостатен клапан.Незнам нито цена за клапана нито за компресор,само чух че за компресора ще ме заболи главата.Ляото дойде и дойде и времето за климата,така че който има познания да каже
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със Климатика
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщениеКолеги помагайте отново,имам нужда от нов компресор и Пресостатен клапан.Незнам нито цена за клапана нито за компресор,само чух че за компресора ще ме заболи главата.Ляото дойде и дойде и времето за климата,така че който има познания да каже145 1,9 JTD[6:06:37 AM] emigranta_de каза: a JTD varvat mnogo . Печка POWER
-
Първоначално публикувано от drumi1 Покажи съобщениеЕсента сменях компресора -250 лв. втора употреба във Варна.
Comment
-
Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщениемм и сега пак никой не каза,има ли няма ли за продаване нещо и сенички обаче,Пича от сервиза иска 280 лева за ремонта на всичко_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщениемм и сега пак никой не каза,има ли няма ли за продаване нещо и сенички обаче,Пича от сервиза иска 280 лева за ремонта на всичко166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеа какво представлява този пресостат166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеЕто го.Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Пресостат или пиезостат е едно и също.Служи да включва или изключва при определено налягане.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment